• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
SDGhub Werken aan de toekomst van

SDGHUB Nederland

Global Goals, Local Impact

  • HOME
  • Stichting SDGHUB.NL
    • Missie
    • Locatie
    • over de SDG’s
    • Privacyverklaring
  • Wat doen we?
    • SDG Studio
    • Diensten
    • Projecten
    • Workspace
  • Doe mee!
    • Kennisnetwerk
    • Stages
  • SDG Studio
  • Actueel
  • Show Search
Hide Search

Een nieuwe kijk op ‘boeren’

Dat het huidig systeem van voedselproductie niet langer houdbaar is, moge duidelijk zijn. Markt-mechanismes en consumentengedrag resulteren in uitputting van zowel bodem als boer. Het wordt tijd voor een nieuwe kijk op ‘boeren’ en meer aandacht voor de werkelijke waarde van ons voedsel.

Jan Huigen, filosoof, boer, eigenaar Eemlandhoeve en initiatiefnemer van de Mansholtcampus heeft een duidelijke visie op een regionale voedsel strategie.

Gerelateerde berichten:

  • 10 puntenplan Voedseltransitie als input…
  • Algemene voorwaarden SDGHUB Nederland
  • Stadsdialoog #5 Duurzaamheid & Innovatie
  • Kickoff Stadsdialoog 'De toekomst van'
  • Stadsdialoog #3 Kunst & Cultuur
  • Stadsdialoog #2 Zorg & Welzijn

14 oktober 2021 By Paul

Categorie: actueel Tags: dutchfoodweek, eemlandhoeve, food, korte keten, regionale voedselstrategie, voedsel

Footer

Copyright © 2025 · Stichting SDGHUB Nederland · Log in

Stichting SDGhub Nederland
Stationsplein 14-16
3818 LE Amersfoort
mail: project@sdghub.nl
tel. 0630388235