Van 9 tot en met 16 oktober is het Dutch Food Week. Kom op zaterdag 16 oktober naar de Dutch Food Week workshop Carrousel op de Eemlandhoeve. Een middag die in het teken staat van lokaal voedsel. Met korte workshops, lezingen, een rondleiding en een proeverij. Vanuit verschillende invalshoeken nemen de sprekers je mee in hun visie, hun ervaring en expertise. Met natuurlijk een drankje en lokale gerechtje.
Datum: zaterdag 16 oktober
Tijd: 15.30 tot 18.30 uur
Kosten: €25,- (inclusief gerechtjes en drankjes)
Op het programma, onder meer:
- Verminder de milieu impact van je eten met 75% – Forkranger- Frank Holleman
- Voeding voor je gezondheid – inzichten, een eetexperiment en voedingsprincipes die werken voor je gezondheid- Voeding Leeft -David Bakx en Emma Coles
- Naar een regionale voedselcultuur waarin voedsel, omgeving, landbouw en gezondheid met elkaar verbonden zijn.
– Mansholtcampus – Jan Huijgen - Voedselvaardigheden als sleutel in de uitweg uit de milieu-, landbouw- en gezondheidscrisis. – Michiel Korthals
We volgen de RIVM richtlijnen Coronatoegangsbewijs. Op dit moment houden die in dat je met een corona app inclusief identiteitsbewijs moeten kunnen laten zien dat je ofwel gevaccineerd bent of negatief getest bent als je bij een horeca gelegenheid naar binnen gaat.
Bekijk hier het uitgebreide programma en meld je aan!